Het Project

HET PROJECT


Middenin het groen, op vijf minuten stappen van de gekende Kapellestraat met zijn diverse aanbod van winkels voor jong en oud en tal van gezellige restaurantjes, vindt u Parkresidentie Bootsman. Deze residentie ligt aan het 19de eeuwse Maria Hendrikapark , een aangename en groene oase in de stad, op de voormalige terreinen van de marinekazerne Bootsman Jonsen. In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich de jachthaven, de Mercator en het station.


Parkresidentie Bootsman omvat in totaal 6 kleinschalige gebouwen – Urban Villa’s – met elk ongeveer 18 parkappartementen. Fase 2 omvat de bouw van 3 Urban Villa’s: Gregale, Marin en Sirocco. De ontwikkelaar en de architect kozen bewust niet voor hoogbouw. Elk gebouw bestaat uit 5 bouwlagen en alle appartementen hebben rechtstreekse toegang vanuit de kelderverdieping (waar zich de bergingen en staanplaatsen bevinden) naar hun appartement.


De appartementen op het gelijkvloers beschikken allen over een grote tuin en een ruim terras. Op verdieping één tot en met vier vindt u een mix van appartementen met één, twee of drie slaapkamers,. Deze genieten allen van een ruim leefterras gericht op het oosten, westen of het zuiden en hebben frontale of zijdelingse parkzichten.


In de kelder vindt u privatieve parkeerplaatsen, een aantal garageboxen en voor elk appartement een berging. Bewoners kunnen de poort naar de ondergrondse parking openen met een afstandsbediening met individuele zender. Op het gelijkvloers bevinden zich bij elk gebouw afsluitbare fietsenstallingen.

Wenst u meer informatie?

Contact

Onze makelaars
staan u graag te woord

Scholen Handel Cultuur Gezondheid Sport Veiligheid

De wereld aan je voeten in Oostende - GROENE LIGGING - Afwerking naar wens

Reeds eeuwenlang komen mensen van heinde en verre naar de Belgische kust om er weer op krachten te komen in de gezonde zeelucht. En waar beter om te herbronnen dan in de Koningin der Badsteden? In Oostende is de zee nog altijd alomtegenwoordig in alle aspecten van het dagelijkse leven, maar er is zoveel meer te beleven!


Onze belle époque kustplaats met wereldfaam koestert niet alleen haar erfgoed, maar kan zich elke keer opnieuw geslaagd heruitvinden. Oostende telt tal van architecturale pareltjes die een wandeling door de stad de moeite maken. Van de Koninklijke Gaanderijen tot het Kursaal en de prachtige art-deco rijhuizen van de Prinsenlaan: in Oostende is er steeds wat om je aan te vergapen. Het stadsbestuur van Oostende doet er dan ook alles aan om zowel cultuur en recreatie als het dagelijkse wonen, winkelen en werken steeds verder te ontwikkelen.

Het brede strand met minimale helling en het uitgebreide aanbod aan sportactiviteiten spreken zowel jonge gezinnen als ouderen aan. Ook de lange dijk met gezellige restaurantjes en het bruisende nachtleven maken dat Oostende bezoekers van over het hele land en ver daarbuiten aantrekt. Zowel tijdens de drukke zomermaanden als tijdens de kalme wintermaanden is het ontspanningsaanbod in Oostende goed uitgebouwd. Hier ontdekt u elk seizoen nieuwe facetten die deze badplaats het bezoeken waard maken.

Tenslotte is ook het sterk uitgebouwde openbaar vervoer een troef. Vanuit Oostende spoort u op een uurtje rechtstreeks naar Brussel, Gent of Antwerpen. Ook de bus vervoert je op een vlotte manier doorheen de stad en met de kusttram bereik je probleemloos de andere Belgische kuststeden. Voor wie verder wil is er de ferry naar Engeland en tenslotte is er de luchthaven van Oostende voor reizen binnen en buiten Europa. De wereld ligt aan je voeten in Oostende!

Open ruimte en natuur krijgen een prominente plaats bij de aanleg van de site, waardoor Parkresidentie Bootsman rust ademt. Het project wordt opgebouwd rond een groene parklaan die het Maria-Hendrikapark verbindt met de Lijndraaiersstraat.


Om de inwoners te laten genieten van de prachtige zichten op het Maria Hendrikapark, de geklasseerde officiersmess en de historische bunker worden de appartementen voorzien van grote ramen die de appartementen doen baden in het daglicht en ze een moderne uitstraling geven.


De gebouwen van Bootsman zijn geschrankt ingeplant - een doordachte keuze van de architect die ervoor zorgt dat elk appartement van veel daglicht geniet. De architectuur is gebaseerd op de tuinstad architectuur en geïnspireerd op de geklasseerde officiersmess van de kazerne Bootsman. De combinatie van metselwerk en crepi zorgen voor een speelse gevelopbouw en zijn uitgevoerd in kleuren die perfect aansluiten op de parkomgeving.

Ook aan de ruimte rondom de urban villa’s werd de grootste zorg besteed: op de site wordt een speelplein voor de toekomstige bewonertjes aangelegd. Het publieke groen rondom het project wordt onderhouden door de stad Oostende, een mooie extra voor de bewoners. Ook de historische bunker komt weer vrij te liggen en wordt opgewaardeerd, waardoor het een iconische stempel op de site kan drukken.

Bootsman biedt u een woning op maat. De afwerking van uw nieuwe woning is volledig naar uw smaak. Logisch, want u kiest uw interieur zelf. Charmant en traditioneel, of strak en minimalistisch? Uw mogelijkheden zijn eindeloos. Onze leveranciers werden zorgvuldig uitgekozen en staan garant voor vakmanschap en kwaliteit.
De appartementen in Bootsman worden allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo worden de leefruimtes en slaapkamers afgewerkt met hoogwaardig semi-massieve één-stroken-parket en worden een handoekdroger voorzien in de badkamer. kleur en textuur van de afwerkingsmaterialen kiest u zelf. Zo voorzien wij per afwerkpost (keuken, sanitair, vloeren en deuren) een ruim budget bij een door ons geselecteerde leverancier. Binnen dat budget heeft u de volledige vrijheid om uw eigen afwerking te kiezen. U kan in de toonzalen terecht voor advies op maat en persoonlijke begeleiding. Elke koper wordt bovendien bijgestaan door een ervaren klantenbegeleider die haar kennis in de strijd gooit. Zij denkt voor aan de kleinste details zodat uw woning voor de volle 100% aan uw wensen voldoet. Ook de gemeenschappelijke ruimtes stralen de nodige kwaliteit uit. Met een appartement in Bootsman kan u uitpakken!

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Parkresidentie Bootsman?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag verder.

Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.